Investment Analist bij Waterland

0-3 jaar werkervaring

Ebbinge is momenteel op zoek naar een Investment Analist voor het gerenommeerde private equity fonds Waterland in Antwerpen. Waterland is een onafhankelijke participatiemaatschappij die ondernemers bijstaat bij het realiseren van hun groeiambities. Met aanzienlijke financiële middelen en grondige sectorkennis, geeft Waterland haar portefeuilleondernemingen de mogelijkheden om sneller te groeien, zowel organisch als door middel van overnames.

Onder begeleiding van een Investment Manager zal de Investment Analist werken aan en verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van markt- en industrieresearch, het identificeren en analyseren van nieuwe investeringsmogelijkheden, het modelleren en structureren van investeringen en het ondersteunen van due diligence trajecten. Hij of zij zal tevens betrokken zijn bij het ondersteunen van acquisitie- en groeistrategieën van portfoliobedrijven, het opvolgen van de portfoliobedrijven en het voorbereiden en uitvoeren van eventuele exits.

De ideale kandidaat heeft tot 3 jaar relevante werkervaring binnen strategie consulting, private equity of corporate finance; of als top performer binnen een relevant team bij een Big Four bedrijf (voor afstudeerders gelden relevante stages). De kandidaat is initiatiefrijk en gedreven en beschikt daarnaast over een uitstekende universitaire opleiding (master TEW/Handelsingenieur, Burgerlijk Ingenieur of Rechten, eventueel aangevuld met een MBA of een tweede master in Finance), goede analytische en intellectuele vaardigheden, sterke communicatieve vaardigheden en overtuigings- en daadkracht. Hij of zij heeft tevens affiniteit met ondernemerschap en spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Publication date: 
24 June 2019
Reference: 
30300